viernes, 17 de diciembre de 2010

Màxima concentració pel derbi

COMUNICAT OFICIAL DEL CLUB

L'Atlético Che Guevara es troba des de les 15h a l'hotel de concentració preparant l'estrategia pel partit d'aquesta nit. Un partit ple d'emoció, rivalitat esportiva i competitivitat. 


Els jugadors de la "rojilla" han dinat hidrats de carboni i proteines. Acte seguit han fet el passeig oficial per les immediacions de l'hotel. El secretisme relacionat amb el lloc on es troben concentrats és màxim.

L'única persona que ha respost als medis ha estat l'entrenadora del grup, Mireia Sanz. "El partit d'avui és, per a nosaltres, una final anticipada. A banda, hem perdut a una de les nostres millors torres defensives, Pedro Jornada, amb una distenció muscular". Tot i la baixa d'última hora, la mister s'ha mostrat molt optimista: "sé que els meus jugadors s'hi deixaran la pell. Per a ells és un repte. És un somni que es pot fer realitat. I lluitarem per ell fins a l'últim suspir."

El Club ha confirmat que els jugadors es traslladaran al camp de la Vila una hora abans del partit. Cap a les 17.45h sortiran en el bus oficial Guevarista cap al terreny de joc. 

Finalment, el capità de l'Atlético, Joshua,  ha publicat al seu Facebook: "Afición, hoy es nuestro día. Hoy es vuestro día. Os esperamos para que seais uno más en el campo y podamos, entre todos, alcanzar la final soñada. Recordad venir con un atuendo rojo para asustar al Olympique". 

No hay comentarios:

Publicar un comentario